Cégünkről

A cég kiemelt partnerei a csempeboltok és fürdőszoba szalonok, ahol a bemutatóanyagok alapján a vevők kiválasztják és megrendelik a burkolatokat. A cég székhelye a 2000 m2 -es raktár, és iroda, ahol viszonteladóink rendeléseit fogadjuk, átvesszük a kamionokon beérkező termékeket, raktározunk és az összekészített rendeléseket vevőink átveszik. Az árukiadás raklapokra csomagolva, lefóliázva, emelővillás targoncával történik.

A cég olasz és spanyol gyárakból közvetlenül importál kerámia csempéket, fagyálló gresporcelán beltéri és kültéri burkolatokat. Széles választékban készleten tartja kb. 25 gyár legkeresettebb családjait és átlagosan két héten belül teljesíti azokat a nem készletes termékekre vonatkozó rendeléseket, melyek a gyári visszaigazolások szerint szállíthatók. Az állandó választékon túl – jelenleg - másik 50 gyár termékeit forgalmazzuk megrendelések alapján. 

Bemutatóterem

A cég székhelyén – az iroda mellett – szakmai bemutatóterem van, ahol a legújabb kollekciók kerülnek bemutatásra, hogy partnereink ott válogassanak üzleteik számára. A bemutatott mintákat az általunk forgalmazott gyártók (listája elérhető a menüben) érvényes katalógusának megfelelő termékekből válogatjuk, a hazai és a nemzetközi trendeknek megfelelően. Nem rendelkezünk mintával az elérhető teljes választékból, de külön kérésre – a normális beszerzési határidőnek megfelelően – díjmentesen hozunk partnereink számára lapmintákat. A gyártók nem szolgálnak ki ingyen mintadarabokat sem dekor elemekből, sem - lépcső, lábazat, stb. - padló- kiegészítőkből.

Beszállító partnerek

2002-ben kezdtünk el dolgozni egy 600 m2-es raktárban mintegy 10 különböző spanyol és olasz gyárból importáltuk a kerámiaburkolatokat. A forgalom bővülésével 2005-ben nagyobb raktárba költöztünk és a forgalmazott gyárak száma folyamatosan nőtt.

A létszám 2002-ben 3 fő volt, jelenleg 8-an dolgozunk. 2008-tól kezdve az ingatlanpiaci válság a kerámiaipart nagyon súlyosan érintette, több nagynevű spanyol és olasz gyár megrokkant. A válság üzemmódban sok gyár termelési és szolgáltatási színvonala jelentősen romlott. A megbízhatatlan külső feltételek és a hazai piacon megkövetelt pontosság és minőség közti ellentmondást csak egyre több munkával lehetett feloldani, ami bármely igény nagyon rugalmas kielégítését teszi lehetővé.

Állandóan szelektáljuk, és bővítjük a beszállítói kört, hogy csak megbízható gyárak termékeit kínáljuk. A hetente beérkező kamionok biztosítják, hogy az átlagos szállítási határidőnk 10-14 nap. 

Cégtörténet

2014-től a hazai és nemzetközi építőipari válság enyhült, a gyári kiszolgálás színvonala javult, a hazai kereslet folyamatosan bővül, és egyre többen megtalálják a Latin Kerámiát, ha különleges, magas minőségű lapokat versenyképes árakon szeretnének vásárolni.

Változatlan cégünk filozófiája: Nem kínálunk olcsó árut, csak a legjobb ár-érték viszonyú termékeket.

A Latin Kerámia - nevének megfelelően - az európai kerámiaiparra alapozta tevékenységét. A nemzetközi vásárokon - tavasszal és ősszel- kiállított aktuális trendeket igyekszünk azonnal bemutatótermünkbe hozni. Partnereink ennek alapján döntenek forgalmazott termékválasztékuk megújításáról, amelyhez rövid határidővel bemutatóanyagokat biztosítunk számukra.

Ez a piaci stratégia teszi lehetővé, hogy viszonteladóink MÁST kínáljanak, mint a környező többi bolt, és ily módon kikerüljenek a filléres árverseny szorításából. A kiválasztott szériák elérhető áron, megbízható minőségben, készletről azonnal, vagy két héten belül szállíthatók. A rövid határidőknek köszönhetően a pótlásokat, illetve az esetleg felmerülő mennyiségi és minőségi reklamációkat, általában a következő kamion beérkezésével rendezni tudjuk.

Cégünk filozófiája

gyárak és divatos termékeire, és az általunk nyújtott stabilan  szolgáltatásra alapoztuk a jövőnket. A nagyon erős árversenyben a legjobb ár/értékű termékekkel foglalkozunk, nem pedig a legolcsóbb szériákkal. Viszonteladóink saját megítélésük szerint választanak az új trendekből, és egységes nagykereskedelmi árlistáink alapján, önállóan határozzák meg eladási áraikat.

Nemcsak korrekt kiszolgálást, hanem együttműködést ajánlunk Vevőink számára, a következő alapelvek szerint:

- Tiszteld Üzletfeledet, és tegyél meg mindent, hogy megismerje termékeid meghatározó jellemzőit, a felhasználás lényeges tényezőit, hogy tisztában legyen a vásárlás során saját jogaival és az átvétellel keletkező saját kötelességeivel.

- A megbízhatóság alapja, a korrekt kommunikáció, ne becsüld alá Partnered tudását és lehetőségeit.

- Jó alkupozícióban is törekedj arra, hogy a megkötött üzlet kölcsönösen előnyös legyen.

- A Vevő és az Eladó egyaránt vigyázzon saját érdekeire, a felmerülő problémák megoldásában mindkét fél jó szándékkal és legjobb tudásával vegyen részt.